Stoiximan Super League

«Πατάει» Ελλάδα ο Αραούχο

Σιγουριά επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την υπόθεσή του.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Live Sport, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να πάρει σήμερα το αεροπλάνο από το «Γκραν Κανάρια» για να υπαναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ένωση».

Αν αυτό συμβεί το βράδυ και φτάσει τα ξημερώματα στην Αθήνα, τότε οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την Τετάρτη, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί σιγουριά πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ και τη Λας Πάλμας να παίρνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. (μαζί με κάποια μπόνους).

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά της διοίκησης της ομάδας των Κανάριων Νήσων και, συγκεκριμένα, του προέδρου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x