Stoiximan Super League

«Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό η Βιτόρια για τον Έντουαρντς»

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έντουαρντς είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό με την Γκιμαράες να έχει δελεαστεί από την προσφορά που έχει δεχθεί.

Να προβάρει τα ερυθρόλευκα θέλουν τον Μάρτινς Έντουαρντς τα πορτογαλικά δημοσιεύματα. Αρκετά ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Άγγλου εξτρέμ από τη Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία έχει δελεαστεί από την προσφορά που έχει δεχθεί από την ελληνική ομάδα.

Μάλιστα, η Desportivo de Guimaraes αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν ένα ποσό της τάξης των τεσσάρων με πέντε εκατομμυρίων ευρώ και δύο Πορτογάλους, τους Τιάγκο Σίλβα και Πέπε, σαν ανταλλάγματα. Η πρόταση αυτή «αρέσει» στους υπεύθυνους της Πορτογαλικής ομάδας, η ομάδα φέρεται να ζητούσε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για να πει το ΟΚ στην παραχώρησή του.

Την ίδια στιγμή στο twitter ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος με μια ανάρτηση του, στην οποία υπάρχει η φωτογραφία του Αγγλου και μια ελληνική σημαία, με το σχόλιο ''soon'', δηλαδή, σύντομα, ενισχύει την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην μεταγραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x