Stoiximan Super League

Εκτός απογευματινής προπόνησης ο Ουάρντα – Το μήνυμα του Λουτσέσκου

Εκτός της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ έμεινε ο Αμρ Ουάρντα, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός για το περιστατικό.

Συζήτηση με τον Αμρ Ουάρντα είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τα όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το συμβάν, που ανάγκασε τον Ρουμάνο τεχνικό να τον στείλει νωρίτερα στα αποδυτήρια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε κάποια πράγματα στον παίκτη, από την πλευρά του ο Αιγύπτιος εξήγησε και τη δική του θέση, με τον τεχνικό του «Δικεφάλου» να αποφασίσει να τον αφήσει και πάλι εκτός της απογευματινής προπόνησης, ώστε να τον ηρεμήσει, με τον παίκτη να μένει στο ξενοδοχείο.

Στην ομιλία του ο Λουτσέσκου «φωτογραφίζοντας» το συμβάν, είπε στους παίκτες του: «Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από το γκρουπ και δεν μπορεί το γκρουπ να κάνει ό,τι θέλει ο ένας».

Πλέον, μένει να φανεί τι θα προκύψει και τις επόμενες μέρες, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι ήδη «εύθραυστες» από τη συνεργασία τους κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x