Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να αποδεχθεί τους κανόνες του Λουτσέσκου ο Ουάρντα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στο «επεισόδιο» που υπήρξε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μεταξύ του Αμρ Ουάρντα και του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ της ομάδας εκτίμησε πως θα δοθεί άλλη μία ευκαιρία στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Ρουμάνος δεν έχει κάτι μαζί του και να αποδεχθεί επιτέλους τους κανόνες που θέτει στις προπονήσεις του.

«Έχει τις ιδιαιτερότητές του ο Ουάρντα. Ο Κάναντι τον είχε αποδεχθεί όπως είναι και έτσι κατάφερε να πάρει πράγματα από εκείνον στον Ατρόμητο. Ο Γκαρσία, από την μεριά του, είχε ανάγκη τον Ουάρντα και τον Αουγκούστο, ήταν σε άλλη φάση και μπόρεσε να τους διαχειριστεί. Ο Λουτσέσκου έχει άλλες προτεραιότητες. Η πρώην συνύπαρξη έδειξε με τη μία τις σχέσεις τους», ανέφερε αρχικά.

«Ο Ουάρντα έχει στο μυαλό του ότι ο Λουτσέσκου τον κοιτάει με στραβό μάτι. Πρέπει να αφοσιωθεί, να κοιτάξει τη δουλειά του. Θα πάρει άλλη μία ευκαιρία και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Πρέπει να αποδεχθεί τους κανόνες του Λουτσέσκου. Είναι απρόβλεπτος ο Χαρακτήρας του», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x