Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς: «Θα φτιάξουμε καλή ομάδα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες της ΑΕΚ, λέγοντας πως είδε ορισμένα στοιχεία που ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λέγοντας πως είδε ορισμένα στοιχεία από αυτά που ήθελε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως θα φτιαχτεί καλή ομάδα.

Αρχικά τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Αυτά που ήθελα να δω τα είδα. Μπορώ να πω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Με ενδιαφέρει να δω τα τρεξίματα και κάποια στοιχεία που κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είμαστε έτοιμοι και είναι καλό που δεν είμαστε τώρα έτοιμοι. Εχουμε σημαντικό παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Και το φιλικό και όποιο ματς κι αν είναι όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να το βλέπεις σαν επίσημο. Αυτό λέω και στα παιδιά».

Για το πρώτο γκολ, αλλά και τις συνεργασίες που βγήκαν ο Μιλόγεβιτς υπογράμμισε: «Κάποια στοιχεία επιμένω. Κάποια βγήκαν, κάποια όχι. Δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση. Να πιστεύουν. Είναι καλοί παίκτες και βήμα – βήμα πιστεύω θα φτιάξουμε καλή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x