Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ουάρντα με χαμόγελα και… ξύλο

Ο Αμρ Ουάρντα επανεντάχτηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αλλά δεν γλίτωσε το… φατούρο. Τι είπε ο Λουτσέσκου στους παίκτες του.

Στις ομαδικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία επανήλθε ο Αμρ Ουάρντα, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που τον είχε θέσει εκτός ομάδας προ ημερών. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλιστα, αστειευόμενος υποδέχτηκε τον Αιγύπτιο λέγοντας «… ας καλωσορίσουμε έναν παλιό φίλο, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε» και ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα για… ομαδικό φατούρο στον Ουάρντα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για το φιλικό με την Αϊντχόφεν και τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το τεστ του Σαββάτου με τη Σαρλερουά (14:00). «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στο φιλικό Σημασία έχει η θέληση σε αυτό το στάδιο Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο Θέλω από εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά με πειθαρχία Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύουμε ότι είμαστε συμπαγείς και αύριο θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων Θα γίνουν λάθη το καταλαβαίνω, είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο στην προετοιμασία αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας», επισήμανε.

Ο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Ελ Καντουρί και Σβαμπ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x