Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θα δούμε… άρρωστα πράγματα με Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία»

Στα όνειρα που δικαίως κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ, συνδυάζοντας στο μυαλό τα «όργια» του Γκαρσία με την επιστροφή του Αραούχο, αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα ενθαρρυντικά δείγματα που έδωσε η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού με την πολυ-αναμενόμενη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο συνδύασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, σημείωσε ότι είδαμε ξανά μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο.

Αφού επαίνεσε λοιπόν τη δουλειά που κάνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τονίζοντας ότι ως τώρα «είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ ως τώρα», στάθηκε και στην παρουσία του Λιβάι Γκαρσία, προβλέποντας χαρακτηριστικά ότι «θα δούμε… άρρωστα πράγματα μαζί με τον Αραούχο».

Κατά τ' άλλα, σημείωσε τη νέα καλή εμφάνιση του Αλμπάνη (που αν βελτιώσει τα τελειώματά του μπορεί να γίνει πολύτιμος) και δήλωσε βέβαιος ότι εντέλει θα γίνει πώληση του Νεντελτσιάρου, με τους «κιτρινόμαυρους» ν' αποκτούν και στόπερ στη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x