Stoiximan Super League

Πρώτος στόχος ο Βράνιες για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ περιμένει να δει αν θα μείνει ελεύθερος ο Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ για να προχωρήσει για την απόκτησή του, ολοκληρώνοντας την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Στο επίκεντρο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ μπαίνει και πάλι το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες! Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Ιονούτς Νεντελτσεάρου, η Ένωση ξεκινάει την εύρεση ενός ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώσει το παζλ στο κέντρο της άμυνας.

Ο πρώτος υποψήφιος και πρώτος στόχος για την ΑΕΚ είναι ο Όγκνιεν Βράνιες, με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και να έχουν γίνει ορισμένες πρώτες επαφές με τον Βόσνιο στόπερ! Ωστόσο, εξελίξεις δεν μπορούν να σημειωθούν ακόμα αφού ο Βράνιες έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ και η ΑΕΚ δεν προτίθεται να δώσει κάποιο ποσό στον βελγικό σύλλογο.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για να λύσει το συμβόλαιό του (σσ. έχει έναν χρόνο ακόμα), με τους Βέλγους να επιθυμούν την αποδέσμευσή του χωρίς να επιβαρυνθούν με κάποια αποζημίωση. Η ΑΕΚ παρατηρεί τις εξελίξεις και εφόσον ο Βράνιες μείνει ελεύθερος τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του, ολοκληρώνοντας το παζλ της ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας αφού θα διαθέτει και τους Τζαβέλλα, Σβάρνα, Λάτσι και Μήτογλου.

Βέβαια, στο όλο ζήτημα πρέπει να σημειωθεί πως παραμένει άγνωστο εάν και πόσο η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει τον Όγκνιεν Βράνιες, αφού δεν αποκλείεται η αποδέσμευσή του από την Άντερλεχτ να… τραβήξει. Υπενθυμίζεται, πως η Άντερλεχτ είχε αποκτήσει τον Βράνιες από την ΑΕΚ με το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018..

Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Νασίμ Χνιντ από το κιτρινόμαυρο ρόστερ αφού δεν υπολογίζεται και ήδη γίνονται επαφές και αναζητήσεις για να παραχωρηθεί είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x