Stoiximan Super League

Καταρχήν συμφωνία με τον Λένις στον Ιωνικό

Αρκετά κοντά στην απόκτηση του Ρεϊνάλντο Λένις βρίσκεται ο Ιωνικός, ο οποίος εν συνεχεία αναμένεται να φορτσάρει για βασικό σέντερ φορ και για ακόμα έναν εξτρέμ.

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρεϊνάλντο Λένις ήρθε ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ακόμα μία μεταγραφική κίνηση, προσθέτοντας στο δυναμικό τους τον 28χρονο δεξιοπόδαρο Κολομβιανό εξτρέμ, με τον οποίο βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες επαφές. Με το μόνο που απομένει ουσιαστικά να είναι η λύση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων, με κύριο όλων τη βίζα του.

Ο Λένις έχει μείνει από τον περασμένο Φεβρουάριο ελεύθερος από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε τρία τέρματα σε εννιά συμμετοχές. Συνολικά, ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, συμπεριλαμβανομένου του κλαμπ της Χιλής, έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα στις Αρχεντίνος Τζούνιορς (45 συμ., 6 γκολ / 3 ασίστ), Σπορτ Ρεσίφε (39 συμ., 2 γκολ / 4 ασίστ), Ατλέτικο Νασιονάλ (24 συμ., 3 γκολ / 3 ασίστ) και Μπάνφιλντ (21 συμ., 5 γκολ / 3 ασίστ).

Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή, η ομάδα της Νίκαιας θα φορτσάρει για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός, ενώ θα κινηθεί για άλλον έναν εξτρέμ.

Δείτε εν δράσει τον Ρεϊνάλντο Λένις:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x