Stoiximan Super League

Νεντελτσιάρου: «Περήφανος που έπαιξα στην ΑΕΚ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»

Περήφανος που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον οργανισμό της «Ένωσης» ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς την ΑΕΚ αλλά και τους φιλάθλους της έστειλε το Σάββατο (17/7) ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κροτόνε.

Μάλιστα, παρότι αγωνίστηκε μόλις έναν χρόνο με τη φανέλα του «δικεφάλου» , ο Ρουμάνος στόπερ φαίνεται πως δέθηκε πολύ με την «Ένωση», τονίζοντας την περηφάνια του που διατέλεσε μέλος της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ΑΕΚ για τη μια σεζόν που έπαιξα στην ομάδα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και σίγουρα δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, αλλά θα είμαι περήφανος για όλη μου τη ζωή που ήμουν μέλος αυτού του τόσο μεγάλου συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ για την αγάπη και την υποστήριξή τους, ακόμα κι αν περίμεναν περισσότερα πράγματα από μένα. Να είστε σίγουροι ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα και πως θα ήθελα να δώσω περισσότερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεντελτσιάρου μέσω ανάρτησής του στο instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x