Stoiximan Super League

Βόλος: Φιλική ήττα από τη Μαλίν με γκολ του Κάιπερς

Την ήττα (1-2) γνώρισε στο φιλικό με τη Μαλίν ο Βόλος, με τον Ούγκο Κάιπερς να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Βελγίου.

Την ήττα (1-2) από τη Μαλίν γνώρισε το Σάββατο (17/7) ο Βόλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, το οποίο διεξάγεται στην Ολλανδία.

Παρά την ήττα της, η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στάθηκε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, δεδομένου και του βαθμού ετοιμότητας του αντίπαλου κλαμπ (την επόμενη εβδομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο βέλγικο πρωτάθλημα).

Να σημειωθεί ότι το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 67' ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς. Με τη Μαλίν να είναι εκείνη που είχε ανοίξει το σκορ με τον Σχουφς στο 29', για να ισοφαρίσει προσωρινά στο 66' ο Βόλος με τον Φερνάντεζ. Μάλιστα, η ελληνική ομάδα είχε και δοκάρι με τον Μπαρτόλο στο πρώτο ημίχρονο.

H σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοιτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος, Κύρκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x