Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Συμμετέχει πολύ στην προπόνηση ο Γιοβάνοβιτς, πιθανώς εντός εβδομάδας ο στόπερ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην έντονη παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι τώρα στις προπονήσεις στο Χορστ και την απόκτηση αμυντικού από τον Παναθηναϊκό που αναμένεται.

Φουλ ενεργός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πρώτη ημέρα παρουσίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, με την καλοκαιρινή προετοιμασία να περιλαμβάνει αυτές τις πρώτες ημέρες πολύ ένταση αλλά και μπάλα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει δύο λέξεις που λέει συνέχεια: μπράβο και ώπα. Στις δύο πρώτες προπονήσεις βλέπουμε ότι υπάρχει υψηλή ένταση. Το ζητάει αυτό. Σκέψεις ακόμα δεν έχει δείξει, γιατί δεν υπάρχουν και παιχνίδια. Μέχρι τώρα οι προπονήσεις έχουν υψηλό τέμπο και μπάλα. Παράλληλα, συμμετέχει πάρα πολύ, δίνει συνεχώς εντολές, ενώ σταματάει και για να εξηγήσει τι ζητάει», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το θέμα των μεταγραφών, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι για το θέμα του κεντρικού αμυντικού το «τριφύλλι» στρέφεται σε μια άλλη, τρίτη, περίπτωση με αποτέλεσμα να πηγαίνει λίγο πιο πίσω, αλλά πιθανότατα εντός της εβδομάδας.

Ενώ σχετικά με τις άλλες κινήσεις του Παναθηναϊκού, ο Δεσύλλας σημείωσε πως προτεραιότητα παραμένει πλην του αριστεροπόδαρου στόπερ και ένας ή δύο εξτρέμ, ενώ χρονικά ακολουθούν επιθετικός και τερματοφύλακας, χωρίς να αποκλείεται και κάτι εξτρά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x