Champions League

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει ξανά απέναντί του τον... πορθητή Σωτηρίου

Εάν Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και συναντηθούν στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ξανά τον Πιέρο Σωτηρίου.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός και η Λουντογκόρετς έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεπεράσουν Νέφτσι Μπακού και Μούρα αντίστοιχα, προκειμένου να βρεθούν στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Εάν συμβεί αυτό, οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα, με γνώριμα ονόματα όπως εκείνα του Κεσέρου, του Ντεσπόντοφ και φυσικά του Πιέρου Σωτηρίου.

Του Κύπριου επιθετικού που παλαιότερα είχε συνδεθεί με τους «ερυθρόλευκους» αφού τους είχε κάνει... ζημιά στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17.

Τότε, ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο 28χρονος σήμερα επιθετικός είχε πετύχει με κεφαλιά το μοναδικό γκολ του σπουδαίου 1-0 των Κύπριων στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός του Πάουλο Μπέντο είχε σπαταλήσει σωρεία ευκαιριών δίχως να αποφύγει, τελικά, την ήττα.



Στο τέλος εκείνης της σεζόν ο Σωτηρίου είχε αποχωρήσει για να γίνει παίκτης της Κοπεγχάγης, στην οποία έμεινε μέχρι το 2020, όταν και είχε αποκτηθεί από την Αστάνα.

Εντέλει, τον Φεβρουάριο άφησε το Καζακστάν για να γυρίσει στα Βαλκάνια και να παίξει στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουντογκόρετς, με την οποία έχει μέχρι σήμερα τρία τέρματα σε 16 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x