Stoiximan Super League

Βράνιες: «Ο Μελισσανίδης είναι ο καλός πατέρας ενός κακού γιου»

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε την πρώτη του δήλωση ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ... ξανά, τονίζοντας πως η μοίρα του είναι συνδεδεμένη με την «Ένωση», ενώ είπε και τρομερή ατάκα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ για τρίτη φορά, με τον Βόσνιο στόπερ, μάλιστα, να μην... κρατιέται, προκειμένου να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Είναι τέτοια η επιθυμία του να αγωνιστεί την Πέμπτη κιόλας κόντρα στη Βελέζ, που το πρωί είπε στον εργοφυσιολόγο της «Ένωσης», Γρηγόρη Μπογδάνη: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις και τι θα πεις στον προπονητή, εγώ την Πέμπτη θέλω να παίξω. Έτοιμος είμαι, πάω τώρα να σου διαλύσω τα μηχανήματα»!

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ωστόσο και τις ανακοινώσεις, ο Βράνιες έκανε και την πρώτη του δήλωση, με αναφορά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Λιτή, αλλά χαρακτηριστική. Ο Βόσνιος, λοιπόν, είπε: «Η μοίρα μου με την ΑΕΚ είναι κοινή. Ο Μελισσανίδης είναι ο καλός πατέρας ενός κακού γιου».

Θυμίζουμε, στη συνέντευξη Τύπου του περασμένου Μάη, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε δηλώσει: «Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Δεν νομίζω. Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο».

Ο υψηλόσωμος αμυντικός είχε απαντήσει τότε μέσω social media στα όσα είπε για αυτόν ο Μελισσανίδης, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Instagram: «Ο πρόεδρος μπερδεύτηκε λίγο. Ήθελε να πει ότι σε παλιά αυτοκίνητα δεν βάζουμε καινούργιο λάδι».

Από τότε, βέβαια, πολλά άλλαξαν και ο Βράνιες επέστρεψε για άλλη μία θητεία στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x