Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Δουλειά με το βλέμμα στη Βαλένθια

Διπλή προπόνηση στον Ατρόμητο ενόψει του δύσκολου τεστ με τη Βαλένθια.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δουλειά για τον Ατρόμητο στην Ισπανία και ενώ πλησιάζει το δύσκολο φιλικό κόντρα στη Βαλένθια (21/7, 20:00).

Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε η πέμπτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των «κυανόλευκων» στο αθλητικό κέντρο του Αλικάντε, «Pinatar Arena».

Η δουλειά πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είχε και πάλι την τιμητική της, ενώ στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Άνχελ Λόπεθ είχαν χωριστεί σε γκρουπ στα οποία πραγματοποιούσαν διαφορετικές ασκήσεις. Με στόχο και την αποφόρτιση από το φιλικό με την Έλτσε, στο οποίο οι Περιστεριώτες γνώρισαν βαριά ήττα με 6-1.

Το απόγευμα το βάρος έπεσε και σε κομμάτια της τακτικής από τον Ισπανό τεχνικό.Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς πέρασε από το γνωστό «τούνελ» δεχόμενος το θερμό καλωσόρισμα των νέων του συμπαικτών.

Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Άνχελ Λόπεθ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην καταπονηθεί περισσότερο μετά την πτήση που είχε μέχρι το Αλικάντε.

Σε ό,τι αφορά στον Λούκας Γκαλβάο, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο και ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x