Stoiximan Super League

Ο Αρίμπας έρχεται, φουλάρει για φορ ο Άρης

Το απόγευμα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Αλεχάντρο Αρίμπας, με τους διοικούντες τον Άρη να προχωρούν το θέμα του σέντερ φορ.

Το απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αλεχάντρο Αρίμπας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Ισπανός αμυντικός επικοινώνησε με τους «κίτρινους», τους οποίους ενημέρωσε πως εξασφάλισε την… ελευθερία του από την Οβιέδο.

Μάλιστα, πήγε στην προπόνηση της ομάδας του για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου.

Ο παίκτης θα φτάσει στην Ελλάδα, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Αρίμπας, ωστόσο, δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Αστάνα στο Καζακστάν, όμως φαίνεται πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στη ρεβάνς με τους Καζάκους στις 29 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, ο Άρης κινείται για την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του. Εκείνη που αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, με την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταλήξει σε μία λίστα από παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά της Φούλαμ.

Ωστόσο, το οικονομικό παραμένει σε υψηλά επίπεδα και για αυτό τον λόγο εξετάζουν τις υπόλοιπες λύσεις για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x