Stoiximan Super League

Σάσα: «Περιμένουμε μία… κόλαση στην έδρα μας»!

Με προορισμό το Καζακστάν αναχώρησε η αποστολή του Άρη και ο Λούκας Σάσα δήλωσε πως ο Άρης είναι απολύτως έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, κόντρα στην Αστάνα.

Με πίστη πως μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα, αναχώρησε η αποστολή του Άρη για το Καζακστάν και ο Λούκας Σάσα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν οι «κίτρινοι» επιβιβαστούν το αεροπλάνο.

«Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δύσκολο αντίπαλο, αλλά πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να κλειδώσουμε την πρόκρισή στην έδρα μας. Ξέρουμε τα πάντα για την Αστάνα. Την έχουμε μελετήσει πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος χαφ.

«Το πλαστικό είναι η μεγαλύτερη έγνοια μας. Η μπάλα κυλάει με άλλη ταχύτητα. Είναι διαφορετικό για εμάς αλλά θα κάνουμε μία προπόνηση εκεί και θα είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε.

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Να είναι κοντά μας όπως πάντα. Θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και μετά να κάνουμε… κόλαση το γήπεδό μας για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x