Champions League

Χαμηλός βαθμός για τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ελαφρυντικά

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κόντρα στη Νέφτσι

Ο Ολυμπιακός στο… μικροσκόπιο. Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους απέναντι στη Νέφτσι δίχως να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X την ομάδα του Μαρτίνς και τον Πορτογάλο

Αναλυτικά η κριτική
Τζολάκης: Πολύ καλή παρουσία από τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία από τέτοια ματς, στάθηκε στο ύψος του και κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό όποτε χρειάστηκε.

Ανδρούτσος: Κακό βράδυ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, που είχε ελάχιστες καλές στιγμές στην αναμέτρηση και αρκετές κακές. Δεινοπάθησε κόντρα στον ποιοτικό Λαουάλ και δύσκολα θυμάσαι φάσεις που μπορεί να έκοψε τον αντίπαλό του. Δεν βοήθησε ούτε επιθετικά.

Σεμέδο: Συνολικά το δίδυμο το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε καλά, με τη χημεία να μην είναι καλή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Σεμέδο κατά διαστήματα ήταν… αλλού, δεν είχε συγκέντρωση, αλλά οι Πειραιώτες για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν. Τέτοια επιπολαιότητα μπορεί να κοστίσει ακριβά κόντρα σε ομάδα υψηλότερου επιπέδου.

Μάρκοβιτς: Έκανε τίμια προσπάθεια, συνυπολογίζοντας ότι δεν έχει εμπειρία. Πάντως η συνεργασία του με τον Πορτογάλο δεν ήταν ιδανική και η ευθύνη βαραίνει πιο πολύ τον έμπειρο άσο.

Ρέαμπτσιουκ: Αρκετά προβλήματα είχε και ο Μολδαβός. Όχι όσα ο Ανδρούτσος, αλλά ήταν κακή η εικόνα του.

Μπουχαλάκης: Έπαιξε ένα τέταρτο σχεδόν λόγω του τραυματισμού του και δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά. Δεν ήταν τόσο σφιχτό το κέντρο του Ολυμπιακού όσο άλλες φορές, αλλά ο διεθνής άσος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακός. Ίσα ίσα που δημιουργικά βοήθησε.

Κουντέ: Όσο είχε ανάσες ήταν καλός. Έγινε αλλαγή στο 68’ επειδή τόσο άντεξε. Του λείπουν τρεξίματα, αλλά η ποιότητα δεν κρύβεται και κατά διαστήματα έκανε ωραία πράγματα.

Καμαρά: Από ωραίος πήγε να γίνει μοιραίος. Έκανε αρκετή δουλειά όσο έπαιξε και πέτυχε εντυπωσιακό γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Πειραιωτών. Ωστόσο, η απρόσεχτη του κίνηση στην αποβολή, μουτζούρωσε την εικόνα του. Πάντως, έπαιξαν και για αυτόν κάποιοι από τους συμπαίκτες του και καλύφθηκε το κενό του.

Ραντζέλοβιτς: Θυσιάστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ώστε να καλυφθεί η απουσία του Καμαρά. Στο πρώτο μέρος στο οποίο αγωνίστηκε, παρουσίασε το καλύτερό του πρόσωπο με τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά το τακτικό κομμάτι. Αν δεν είχε αποβληθεί ο 24χρονος μέσος, θα έβρισκε χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα, όπως προσπάθησε να κάνει κατά διαστήματα στα πρώτα 45 λεπτά. Δεν έδωσε πάρα πολλά στο παιχνίδι, αλλά δεν ευθύνεται αυτός. Θα μπορούσε πάντως να τελειώσει καλύτερα την φάση στο 15’, αλλά καθυστέρησε.

Μασούρας: Επιθετικά δεν φάνηκε όσο άλλες φορές, δεν είχε τόση συμμετοχή στις τελικές του Ολυμπιακού και πιο πολύ βοήθησε στο τακτικό κομμάτι. Φάνηκε να υπάρχει έλλειψη φρεσκάδας, ενώ θα έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.

Χασάν: Ουσιαστικά ακίνδυνος. Χάθηκε ανάμεσα στα σέντερ μπακ της Νέφτσι, που δεν τον ένιωσαν τόσο. Ό,τι πήγε να κάνει ήταν από αέρος και πάλι δεν μιλάμε για κάτι ιδιαίτερα. Κατά διαστήματα νόμιζες ότι είχε γίνει αλλαγή, παρότι βγήκε στο 75’.

Βαλμπουενά: Έκανε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, παρότι δεν προπονήθηκε όπως έπρεπε το προηγούμενο διάστημα, είχε αρκετά συμμετοχή στο παιχνίδι και τρεξίματα. Από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Σισέ: Ο γνωστός Σισέ. Καλός ψηλά, με τα πάνω του και τα κάτω του χαμηλά. Γενικά έβγαλε την αποστολή εις πέρας.
Σουρλής: Έκανε σε γενικές γραμμές το καθήκον του, μπαίνοντας σε ένα σημείο στο οποίο ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση. Θυσίασε μια κάρτα στο τέλος για να κρατήσει η ομάδα του το 1-0.

Αγκιμπού Καμαρά: Μπήκε στο 75’ και δεν μπορεί να κριθεί, έκανε αυτά που είχε γενικά, αλλά επιθετικά δεν πρόλαβε να δώσει πράγματα, με την ομάδα του να παίζει συντηρητικά.

Μαρτίνς: Σίγουρα κρατάει το αποτέλεσμα και έχει να πετάξει αρκετά από τα στοιχεία που έβγαλε στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός ή να τα χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσουν ευεργετικά. Υπάρχει το ελαφρυντικό των αρκετών… αναποδιών, αλλά δεν μπορεί να είναι και πάλι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του. Φυσικά, υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά ώστε να βελτιώσει τους Πειραιώτες.

Νέφτσι
Ο Λαουάλ ήταν ο παίκτης που έβγαλε τη μεγαλύτερη ποιότητα από πλευράς Νέφτσι και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίδοτο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ευτυχές για τους Πειραιώτες είναι ότι δεν προσπάθησε να ολοκληρώσει ο ίδιος φάσεις. Ο Μπουγρκίν επίσης πήρε πολλή μπάλα στα πόδια του και δημιούργησε θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x