Champions League

Μασούρας: «Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα εμπόδια που προέκυψαν και έφτασε σε νίκη επί της Νέφτσι αναφέρθηκε ο Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά μίλησε στο Mega για:
- τη νίκη με 1-0: «Το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη στο τέλος. Ηταν πολλές οι δυσκολίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν αξεπέραστες. Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Οταν είμαστε μία γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όσες απουσίες και να έχουμε. Είναι κάποιες στιγμές που δεν σκέφτεσαι το προσωπικό σου όφελος».

- το γεγονός ότι έπαιξε μέχρι και φορ: «Μπορεί να παίξεις και σε θέση που δεν έχεις ξαναπαίξει. Πρέπει να ακολουθήσεις το πλάνο. Είχαν υπερφορτώσει οι αντίπαλοι τον άξονα και έπρεπε να καλύψουμε εκεί τις γραμμές».

- τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν: «Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ενθαρρυντικό με τόσες αλλαγές και νέα παιδιά, το ότι ανταποκριθήκαμε σωστά τακτικά. Είχαμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσιολογικά θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x