Πόλο

Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό, μετά από την ιστορική χρονιά του «ερυθρόλευκου» τρεμπλ.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να αγωνίζονται Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου, αφού μετά την μαγική χρονιά για την ομάδα του Πειραιά, η 25χρονη τερματοφύλακας ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο, ενώ η 23χρονη περιφερειακός θα παραμείνει στο «λιμάνι» μέχρι το 2024.

Η ανακοίνωση για την Χρυσή Διαμαντοπούλου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022».

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ελπιζω η επιτυχημένη σεζόν που πέρασε να μας δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες και να επαναλάβουμε αυτά που έχουμε καταφέρει. Τη νέα σεζόν οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιο όπως πάντα. Το νταμπλ στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό».

Η ανακοίνωση για την Νικόλ Ελευθεριάδου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Νικόλ Ελευθεριάδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024».

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Ελπίζω τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να ζήσουμε όπως αυτήν που πέρασε, κερδίζοντας τα πάντα. Ανυπομονώ να δουλέψουμε όλες μαζί καθώς έχουμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x