Stoiximan Super League

«Μετράει» δυνάμεις με Μίλαν ο Παναθηναϊκός

Τις δυνάμεις του κόντρα στην Μίλαν τσεκάρει απόψε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διαπιστώνει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό φιλικό στη φετινή του προετοιμασία δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τεργέστη τη Μίλαν (21:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να διαπιστώσει το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της έναρξης της σεζόν που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς στην Ιταλία ταξίδεψαν 26 παίκτες (εκτός από εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή δεν υπολογίζονται).

Στο αγωνιστικό σκέλος, αποτελεί ερωτηματικό το σχήμα με το οποίο θα επιλέξει να παρατάξει ο Γιοβάνοβιτς τους «πράσινους». Θα επιμείνει στο 4-2-3-1 ή θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 ή 3-4-3;

Σε κάθε περίπτωση, το αποψινό ματς είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους στην ομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα μπορέσουν και οι πιο νεαροί σε ηλικία να ζήσουν έναν αντίπαλο όπως οι «ροσονέρι» που ψάχνονται να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Εκτός έμειναν για το «τριφύλλι» -όπως αναμενόταν- οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Πούγγουρας, αλλά και ο νεαρός Χατζηγιαννάκης, αλλά και ο Μπεκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x