Stoiximan Super League

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τσούμπερ στην ΑΕΚ: Πήγαν ξημερώματα στο σπίτι του

Η ΑΕΚ έδωσε μεγάλο αγώνα για να κλείσει τον Στίβεν Τσούμπερ και είχε αίσιο τέλος.

Ο Στίβεν Τσούμπερ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αλλά για να συμβεί αυτό η μεταγραφή πέρασε από σαράντα κύματα.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης το deal έμοιαζε τελειωμένο από όλες τις πλευρές, αλλά την Παρασκευή ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ζήτησε χρόνο λόγω της εμφάνισης της Βενέτσια και της πιθανότητας να κινηθεί γι’ αυτόν η Τορίνο.

«Όνειρό μου η Seria A και η Premier League, σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα θέλω να μου βρεις ομάδα», είχε διαμηνύσει στους μάνατζέρ του και μετά το Euro και το ίδιο είπε και στους Κονέ-Παπαδημητρίου στη συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ θα παίζω για τίτλους και έχω την προοπτική του νέου γηπέδου, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρό μου και είμαι σίγουρος ότι σε όποια ομάδα και αν πάω θα καταφέρω σύντομα να συνεχίσω σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ», έλεγε προβληματισμένος ο 30χρονος άσος.

Εκεί υπήρξε η δραστική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν ενημερώθηκε για τη διστακτικότητα του παίκτη. Μιλώντας το ίδιο αφεντικό της ΑΕΚ με τον ατζέντη του Τσούμπερ έδειξε αποφασισμένος για το deal. «Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ, δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε» του είπε δίνοντας το «ΟΚ» για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και οι ενδοιασμοί του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που «σκλάβωσε» τον παίκτη ήταν όταν Κονέ και Παπαδημητρίου επισκέφτηκαν τον Τσούμπερ στο σπίτι του στη Φρανκφούρτη στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (!) και λίγη ώρα μετά η ΑΕΚ έφερε ξανά την υπόθεση στα μέτρα της.

έδωσε το ΟΚ να ξεπεραστούν τα… πάντα σε ο,τι του ζητήθηκε και έστειλε Κονέ και Παπαδημητρίου στις τρεις το πρωί στο σπίτι του παίκτη (με εντολή του μάνατζερ του ο παίκτης τους έστειλε τη διεύθυνση). Νέος γύρος διαπραγμάτευσης και ο παίκτης στις τέσσερις το πρωί ώρα Ελλάδας στην ουσία έγειρε και πάλι προς την πλευρά της ΑΕΚ

«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τρέλαναν. Πρώτη φορά μια ομάδα μου δείχνει με τέτοιο τρόπο ότι με θέλει. Δεν έχω εισπράξει ποτέ τόσο σεβασμό και τέτοια αγάπη στο πρόσωπό μου», έλεγε ο Τσούμπερ, με τα δύο στελέχη να του δηλώνουν πως θα τον πάρουν... με το έτσι θέλω στην Αθήνα. «Εμείς εισιτήριο επιστροφής δεν έχουμε, θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Αθήνα». Ο μάνατζέρ του εκτίμησε ότι ήταν καθοριστική η παρουσία των ανθρώπων της ΑΕΚ στη Φρανκφούρτη, αλλιώς ίσως να είχε πάρει μέσα στην Παρασκευή απόφαση για Βενέτσια.

Κάπως έτσι ο Τσούμπερ επέλεξε ΑΕΚ. Όπως εξήγησε ο ατζέντης του «… το ζήτημα για το παιδί δεν είναι οικονομικό, ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι δεν έχει σχέση με τη Βενέτσια σαν ομάδες, το ζήτημα για το παιδί είναι το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x