Champions League

Πήραν ό,τι άξιζαν Λιλ, Βόλφσμπουργκ

Σε ένα μέτριο ματς, Λιλ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Πιέρ Μορουά» στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργώντας ένα «χαμό» στη βαθμολογία.

Σε ένα ματς που δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, Λιλ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Πιέρ Μορουά» στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έφερε τις τέσσερις ομάδες του γκρουπ στον ένα βαθμό.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν ανώτεροι, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του Μπρουκς στο 53’.

Η Λιλ ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις μέσα στην περιοχή και στην αντίπαλη εστία στο πρώτο 20λεπτο, πλην της κεφαλιάς του Μπουράκ Γιλμάζ στο 19’. Μετά το 30’, οι Γάλλοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους, όμως δε δημιούργησαν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Καστέλς.

Στο 50’, ακυρώθηκε γκολ του Νταβίντ των γηπεδούχων, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλάγιου άουτ στην αρχή της φάσης και ο Μάκελι, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε σωστά το τέρμα του μεσοεπιθετικού των πρωταθλητών της Ligue 1. Στο 63’, ο Μπρουκς έκανε χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Νταβίντ έπιασε ένα δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε στη γωνία του ο Καστέλς.

Οι «λιλουά» άρχισαν να πιέζουν «ασφυκτικά» τους «λύκους», χωρίς να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, οι προσπάθειες του Μπουράκ Γιλμάζ δεν έφεραν αποτέλεσμα και η «λευκή» ισοπαλία «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Βαθμολογία:
Σεβίλλη 1
Σάλτσμπουργκ 1
Λιλ 1
Βόλφσμπουργκ 1

Επόμενη αγωνιστική (29/9):
Σάλτσμπουργκ-Λιλ

Βόλφσμπουργκ-Σεβίλλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x