Champions League

Ματσάρα και ισοπαλία στο «Θεράμικα»

Έπειτα από μία εκπληκτική μάχη και συγκλονιστική εξέλιξη, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα πήραν από έναν βαθμό στο «Θεράμικα» (2-2).

Σε έναν όμιλο που η «βόμβα» της Γιουνγκ Μπόις επισκίασε τα πάντα, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα, πήραν από έναν βαθμό στη δική τους πρεμιέρα, με το τελικό 2-2 να φανερώνει τις στιγμές που χάρισαν δύο ομάδες που ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 6’ ο Φρόιλερ άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς, ωστόσο η Βιγιαρεάλ δεν είχε καμία διάθεση να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Τριγέρος στο 39’ κατάφερε να κάνει το 1-1, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανατροπή.

Αυτή τελικά επιτεύχθηκε στο 73’ με το άψογο τελείωμα του Γκρένεβελντ στο 73’ από ασίστ του Ζεράρ Μορένο, με τους Ισπανούς να δείχνουν ικανοί για τη νίκη. Ωστόσο, ούτε οι «μπεργκαμάσκι» είχαν διάθεση να παραιτηθούν, φτάνοντας στην ισοφάριση.

Ο Γκόζενς στο 83’ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-2 από την τελική πάσα του Μίραντσουκ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καπού.

H πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(66’ Ενγκαμαλέου, 95’ Σιμπατσέου – 13’ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Βιγιαρεάλ-Αταλάντα 2-2
(39' Τριγέρος, 73' Γκρένεβελντ - 6' Φρόιλερ, 83' Γκόζενς)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Γιουνγκ Μπόις 3 (2-1)
2.Αταλάντα 1 (2-2)
3.Βιγιαρεάλ 1 (2-2)
4.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 (1-2)

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου


Αταλάντα-Γιουνγκ Μπόις 19:45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x