Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Στροφή στην ΑΕΚ με επιπλέον λύσεις για τον Γιοβάνοβιτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη επί του Βόλου στη Λεωφόρο και το πρώτο -έστω και μικρό- προβάδισμα πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος: Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την πρώτη «ζημιά» σε μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουν έρθει ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και αναζητούν, πλέον, τη νίκη επί της Ένωσης σε ένα παιχνίδι απαιτήσεων και πολλών δυσκολιών. Το «τριφύλλι» μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, δυο κόντρα σε Λαμία και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και μία απέναντι στον Βόλο για το Κύπελλο. Καταλαβαίνει κανείς ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν συνέχεια στο θετικό σερί, κάτι που αν συμβεί θα ανεβάσει τον Παναθηναϊκό βαθμολογικά.

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το γεγονός ότι ο Καρλίτος είναι, πλέον, διαθέσιμος έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Ιωαννίδης μπήκε από χθες σε φουλ πρόγραμμα και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», με τις πιθανότητες να είναι πολλές, ενώ και ο Λούντκβιστ έχει επιστρέψει. Ο Παλάσιος έχει ένα αιμάτωμα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα προλάβει. Απών από το ντέρμπι θα είναι ο Σένκεφελντ, που θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί ο Βαγιαννίδης, όπως έκανε γνωστό χθες η ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο. Είναι σχεδόν δεδομένη η επιστροφή του Ρούμπεν στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται αλλαγή στα εξτρέμ. Ο Μακέντα θα παραμείνει στο βασικό σχήμα, αφού διανύει περίοδο φόρμας με 4 γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x