Stoiximan Super League

Αλμέιδα, ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ΑΕΚ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νέα εποχή της, με την είσοδο της ομάδας στην «Αγια-Σοφιά». Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Στην τελική ευθεία είναι το θέμα του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ, με τον Ματίας Χέσους Αλμέιδα να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και πλέον καλείται να οδηγήσει την ομάδα στη νέα της εποχής με την είσοδο στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να άναψε το «πράσινο φως» για την επιλογή του Αργεντινού τεχνικού, ύστερα από την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν οι δυο τους προ ημερών στην Αθήνα, και φαίνεται πως απομένουν τα διαδικαστικά για την ανακοίνωση του 48χρονου προπονητή.

Ο Αλμέιδα αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, θα παρακολουθήσει τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-οφ (οριακά προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) για να σχηματίσει από κοντά άποψη για το ρόστερ, και να αποφασίσει για τις μεταγραφές που απαιτούνται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν θα έρθει μόνος του, όμως, αφού μαζί του θα έρθουν οι βοηθοί του, Ομάρ Ζαρίφ και Ντάνιελ Βέγα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κάρλος Ρόμα, ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι, ο γιατρός Φάμπιο Αλβάρες και ο επικοινωνιολόγος (μεταξύ ομάδας και τεχνικού επιτελείου) Αγουστίν Σαλασάρ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλμέιδα εκτιμάται πως θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του και η συνέντευξη Τύπου, όπου θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x