Ελλάδα

Βόβορας: «Μέσα από την άμυνα ελέγξαμε το παιχνίδι»

Ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή και ευχήθηκε στον Γηραιό να επιστρέψει σύντομα στη μεγάλη κατηγορία.

Την έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή και τη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού τόνισε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη των «πράσινων» στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Ηρακλής είχε πολλές δυνάμεις, έπαιξε με μεγάλη ένταση και χτύπησε όλα τα λάθη μας. Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ και ο Ηρακλής ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ήταν ξεκάθαρη και η έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή, ενώ εμείς, από μέρους μας μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στο τέλος ουσιαστικά μέσα από την άμυνά μας ελέγξαμε το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού και ευχήθηκε γρήγορη επάνοδο στον Γηραιό.

«Θέλω να ευχηθώ ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια, είναι μία ιστορική ομάδα, μία ομάδα που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ και πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ηρακλή και καλή επάνοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x