Stoiximan Super League

Ματίγια: «Σημαντική η έξοδος στην Ευρώπη - Αν έρθει η πρόταση, θα ανανεώσω»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος τόνισε πως ήταν σημαντική η έξοδος της ομάδας στο Europa Conference League.

Στη φετινή του παρουσία στον Άρη, την καλύτερη στιγμή της σεζόν με τα «κίτρινα» και το μέλλον του αναφέρθηκε Χαβιέ Ματίγια.

«Κρατάω όλη την κανονική διάρκεια, μάθαινα από τα δύσκολα και φυσικά τις τρεις νίκες στο τέλος. Ο σύλλογος πέρασε δύσκολα με το -6 στην αρχή, αξίζαμε να τους πάρουμε πίσω. Εμείς αξίζαμε αυτή την 3η θέση. Αν υπήρχαν μερικά παιχνίδια ακόμη θα ήμασταν ακόμη πιο ψηλά.

Η Ευρώπη είναι μια καλή βάση για την επόμενη χρονιά, είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί αυτός ήταν ο στόχος. Ολα τα χρόνια που είμαι στην ομάδα τερματίζαμε σε υψηλές θέσεις. Πάμε σε διακοπές χαρούμενοι, όπως χαρούμενοι είναι και οι οπαδοί μας
», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος στο Yellow Radio.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία στιγμή της σεζόν, ο 33χρονος άσος υπογράμμισε: «Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά μένει η τελευταία εβδομάδα με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ όπως και η νίκη επί του ΠΑΟΚ, γιατί ερχόμασταν από δύσκολη φάση. Ολοι νόμιζαν πως ο Αρης θα μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά εμείς αποδείξαμε τι αξίζαμε. Είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το μέλλον. «Δεν έχει γίνει κάποια εκτεταμένη συζήτηση ή κάποια επίσημη προσφορά. Εγώ ελπίζω ότι θα έρθει αυτή η πρόταση γιατί και εγώ και η οικογένεια μου αισθανόμαστε άνετα στην Θεσσαλονίκη, είμαστε ευτυχισμένοι. Έρχεται στη ζωή η κόρη μου και θα ήθελα να μπορέσει να συνεχίσει η οικογένεια μου την ζωή εδώ. Η παραμονή μου όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η οικογένεια μου, η ευτυχία της και όχι τα χρήματα, αν έρθει η πρόταση θα ανανεώσω», τόνισε ο Ματίγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x