Champions League

Τσιμίκας: «Τεράστιος για μένα ο τελικός, όνειρο ζωής το τρόπαιο»

Ο Κώστας Τσιμίκας ονειρεύεται την κατάκτηση του Champions League με τη Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν κρύβει πως λαχταρά να γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ μετρά τις ώρες για τον τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ.

«Σίγουρα είναι κάτι τεράστιο και για μένα. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Αφού φτάσαμε ως εδώ θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσω αυτό το τρόπαιο. Για μένα είναι όνειρο ζωής, όπως και για την οικογένειά μου. Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση και ελπίζω να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τον τίτλο», δήλωσε στην COSMOTE TV.

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει κάποια σκαλιά πριν φτάσει στην κορυφή. Εγώ δεν έχω φτάσει, θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Ήταν δύσκολα για μένα, αλλά αυτό που θέλω να συμβουλεύσω τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, είναι να πιστεύουν και να δουλεύουν σκληρά. Αυτό έκανα εγώ, πίστευα στον εαυτό μου, δούλευα σκληρά από τον Ολυμπιακό και όλο αυτό με έφερε εδώ. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, έχω δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x