Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Είμαστε πιο συμπαγείς από ποτέ»

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και να κλείσει ιδανικά μία δύσκολη σεζόν, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Πολλά προβλήματα ταλαιπώρησαν φέτος τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο φινάλε της χρονιάς είναι πιο πλήρης και πιο συμπαγής από ποτέ, όπως ανέφερε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενόψει της έναρξης των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

«Είχαμε αντιξοότητες φέτος, αλλάξαμε προπονητή, ήταν μια δύσκολη χρονιά στην Ευρώπη. Πλέον είμαστε σε καλό στάδιο, η ομάδα είναι πλήρης, είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπόμονοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για το φινάλε της σεζόν. Θα γίνουν ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια που θα τα χαρεί ο κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», είπε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος, ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα. Το μόνο που έχει μείνει είναι αυτός ο τίτλος που είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Είμαστε πιο συμπαγείς από ποτέ, πιο πλήρεις από ποτέ. Μέσα στην χρονιά υπήρχαν περιπτώσεις που κάναμε προπόνηση 7-8-9 άτομα λόγω τραυματισμών και συνθηκών, σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά παίζει ρόλο. Είμαστε καλά και έχουμε όλοι έναν κοινό σκοπό, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα που είναι μεγάλος στόχος για τον σύλλογο».

Για να κλείσει: «Θέλω να συγχαρώ τον ΕΣΑΚΕ για το τρόπαιο, είναι πολύ ωραίο και ελπίζω να το σηκώσουμε. Η ευθύνη που έχουμε είναι να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Και να συνδυαστεί με το αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μια τέτοια χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x