Ελλάδα

Χειρουργήθηκε για το σκίσιμο στο πόδι του ο Παπαπέτρου! (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε μια μικρή επέμβαση στο πόδι μετά το σκίσιμο που κληρονόμησε στο πόδι στον αγώνα Λάρισα-Παναθηναϊκός.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 28χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μια μικρή επέμβαση στο αριστερό πόδι μετά το σκίσιμο που κληρονόμησε στο πόδι στον χθεσινό αγώνα με τη Λάρισα για τα ημιτελικά των playoffs. Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία γράφοντας στο Instagram «Καλημέρα από το χειρουργείο».

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποκόμισε θλαστικό τραύμα, όταν έπεσε πάνω στο πόδι του μια πινακίδα και χρειάστηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να του γίνουν πρόχειρα ράμματα για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ξέσπασε για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα και άφησε αιχμές και για τη διαιτησία.

«Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε με νόημα: «Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή».

Παναθηναϊκός: Νυστέρι για σκίσιμο στο πόδι ο Παπαπέτρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x