Ελλάδα

Με Αγγελίδη το μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ

Ο Άγγελος Αγγελίδης θα είναι ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με τον Άγγελο Αγγελίδη στο «τιμόνι» θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Έλληνα τεχνικό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Α1, έχοντας την προϋπηρεσία ως τεχνικός σε κορασίδες και νεανίδες του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αγγελίδη στο ρόλο του πρώτου προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Στον δέκατο χρόνο παρουσίας του στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης, μετά από το πετυχημένο πέρασμα του ως πρώτος προπονητής στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων του "Δικεφάλου", ετοιμάζεται να αναλάβει τα "ηνία" της γυναικείας ομάδας.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που αναλαμβάνω ως Head Coach την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών έχει δυναμώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και την φετινή χρονιά προστέθηκαν ακόμα τρεις ομάδες. Παράλληλα, όμως, γνωρίζω την ευθύνη και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.

Στόχος μου να έχουμε μία υγιή ομάδα, με μία καλή πορεία και να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα με νεανικό στυλ. Πλέον, σηκώνουμε τα μανίκια για το στήσιμο της ομάδας και την ανάπτυξη των αθλητριών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x