Ελλάδα

Παναθηναϊκός - Λάρισα: Τελικός για την πρόκριση στους τελικούς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς και αυτό που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Ο τελικός για τους τελικούς. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάρισα στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο τελευταίο ματς της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς διεκδικώντας το εισιτήριο για τους τελικούς της Stoiximan Basket League εκεί που βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός.

Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν την τρίτη τους νίκη κόντρα στη Λάρισα, με μια εμφάνιση σαφώς καλύτερη από εκείνη του κυριακάτικου αγώνα. Το τριφύλλι έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για αποστολή της αναμέτρησης. Τη συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός της ομάδας είναι τραυματισμένος από ό,τι έγινε στο προηγούμενο ματς και αναμένεται λίγο πριν το τζάμπολ να αποφασισθεί εάν θα παίξει.

Για την Λάρισα, προβλήματα δεν υπάρχουν. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Φώτη Τακιανού, για ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας για τη Λάρισα. Βλέπετε μετά πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο ματς της σειράς, η Λάρισα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στον τελικό της Α1.. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται άλλη μια ιστορική νίκη καθώς θα είναι η πρώτη της στο ΟΑΚΑ επί του τριφυλλιού.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (bwinΣΠΟΡ FM 94,6 / sportfm.gr / ΕΡΤ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x