Ελλάδα

Απαλλάχθηκαν Παναθηναϊκός και Βόβορας από τον Αθλητικό Δικαστή

Την απαλλαγή των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Γιώργου Βόβορα, για τα όσα συνέβησαν στη λήξη του τέταρτου ημιτελικού με τη Λάρισα, αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής.

Μετά τη λήξη του τέταρτου ημιτελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, οι τόνοι ανέβηκαν… κατακόρυφα, ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Ενδεικτική ήταν η έξαλλη κατάσταση που βρισκόταν ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος… συγκρατούνταν από τον τιμ μάνατζερ των Θεσσαλών.

Ωστόσο, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δεν διέκρινε κάποιο παράπτωμα ούτε από τον προπονητή του «τριφυλλιού», αλλά ούτε και από την «πράσινη» ΚΑΕ και γι’ αυτό αποφάσισε την απαλλαγή τους.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x