Ελλάδα

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Λάρισα και για τον… κλιματισμό με τον Παναθηναϊκό

Με πρόστιμο συνολικούς 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Λάρισα για τις συνθήκες που διεξήχθη ο τέταρτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό. Απαλλάχθηκε ο Θοδωρής Ριζούλης.

Τον… λογαριασμό για τα όσα συνέβησαν στον τέταρτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, έστειλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Λάρισα.

Συγκεκριμένα, στη θεσσαλική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για την υψηλή θερμοκρασία στο κλειστό της Νεάπολης εξαιτίας του χαλασμένου κλιματισμού και άλλα 1.000 ευρώ για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας.

Από ‘κει και πέρα, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ, Θοδωρή Ριζούλη.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«1.Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):

α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και

β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x