Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό όσοι αποδοκίμασαν τον Γιαννακόπουλο»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου καταδίκασε τις ύβρεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από μερίδα οργανωμένων του Παναθηναϊκού.

Καταδίκασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου τις ύβρεις από μερίδα οργανωμένων κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας και την πρόκριση στον τελικό. Ο αρχηγός της ομάδας ανέφερε πως ο μεγαλομέτοχος έχει απεριόριστη προσφορά και πρέπει να απομονωθούν όσοι έχουν τέτοια συμπεριφορά που οδηγεί τον σύλλογο σε εσωστρέφεια.

«Όλοι στο σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήρθε στο γήπεδο μετά από δύο χρόνια. Μας δίνει χαρά γιατί είναι ένας άνθρωπος και μια οικογένεια με απεριόριστη προσφορά. Θέλω να μιλήσω για μια μερίδα κόσμου που τον αποδοκίμασε. Αυτή η μικρή μερίδα κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και πρέπει να απομονωθεί. Το λέω από την καρδιά μου γιατί αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στον σύλλογο, δεν πρέπει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια. Να καταλάβουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και αυτή η οικογένεια. Είναι κοντά μας αυτά τα δύο χρόνια, έστω και από απόσταση, ήταν ωραία που ήρθε στο γήπεδο», τόνισε.

Παράλληλα μίλησε:

-Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Βγάλαμε θέληση και εγωισμό που θέλουμε να μεταφέρουμε και μαζί μας στους τελικούς».

Για τον τραυματισμό του: «Πρώτη φορά τραυματίζομαι από πινακίδα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη. Οι γιατροί έκαναν πολύ καλή δουλειά για να με βοηθήσουν να μπορεί το πόδι μου να δουλέψει. Ήταν ένα περίεργο σημείο, στο γόνατο, τώρα είμαι καλά».

-Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι μια σειρά στην οποία μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλή σεζόν. Θέλουμε να μαζευτούμε για να κάνουμε μια καλή προσπάθεια και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x