Ελλάδα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πρώτη μάχη

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά σε τελικούς πρωταθλήματος.

Τέσσερα χρόνια είναι πολλά. Το διάστημα αυτό σταματά σήμερα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται για πρώτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σήμερα λοιπόν, οι παίκτες των δύο ομάδων θα πατήσουν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 21:00 (bwinΣΠΟΡ FM 94,6 / EΤ3 ) στον πρώτο μεταξύ τους τελικό της Stoiximan Basket League.

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα για να προβληματιστούν οι προπονητές τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, και φρέσκους καθώς έχουν ξεκουραστεί από το γρήγορο τέλος της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός είχε σαφώς λιγότερες ημέρες ξεκούρασης καθώς πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας την Τετάρτη. Ο Γιώργος Βόβορας έχει στη διάθεσή του και τον Καββαδά ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που είχε και του στέρησε τη συμμετοχή στην σειρά με τους Λαρισινούς.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας στο νου τις νίκες στην εφετινή σεζόν κόντρα στους πράσινους καλούνται να αποδείξουν στο παρκέ ότι δικαιωματικά φέτος έχουν τον τίτλο του φαβορί. Στην χθεσινή τελευταία προπόνηση πριν τον σημερινό αγώνα ήταν παρόντες οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό καλούνται να… μάθουν από τις προηγούμενες εφετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων και να πάρουν μια νίκη την οποία επιθυμούν πάρα πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x