Ελλάδα

Επαφές Περιστερίου με Σπανούλη

Σε συζητήσεις με την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη είναι το Περιστέρι για τη θέση του προπονητή.

Σε υπ' αριθμόν ένα στόχο για τον πάγκο του Περιστερίου έχει βρεθεί ο Βασίλης Σπανούλης. Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε στο κάδρο για την αντικατάσταση του Μίλαν Τόμιτς αρχικά τον Ηλία Καντζούρη, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχώρησε και πλέον σε πρώτο πλάνο είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Έχει ήδη υπάρξει επαφή τόσο με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όσο και τον ίδιο, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο. Ο Kill Bill, που τον Αύγουστο κλείνει τα 40, θέτει κάποιες προϋποθέσεις για την πρώτη του δουλειά και αρκετά πράγματα, όπως το μπάτζετ, είναι υπό συζήτηση.

Πάντως η υγεία που αποπνέει σε οικονομικό επίπεδο το Περιστέρι, οι βλέψεις της ομάδας, αλλά και οι ακαδημίες της που παράγουν διαρκώς παίκτες είναι στοιχεία που αρέσουν στον ίδιο. Και μπορεί σε πρώτη φάση να μην υπάρχει ευρωπαϊκή προοπτική, αλλά μπορεί οι «καραμπόλες» με τις ομάδες που έχουν προβάδισμα για συμμετοχή στο Basketball Champions League να φέρουν τελικά το Περιστέρι σε θέση Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Σπανούλη υπήρχαν σκέψεις και το χειμώνα, πριν τελικά επιλεγεί ο Μίλαν Τόμιτς για την τεχνική ηγεσία. Εν συνεχεία, ο άλλοτε διεθνής άσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Προμηθέα, αλλά φαίνεται πως εκεί θα συνεχίσει στον πάγκο ο Μάκης Γιατράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x