Champions League

Διέλυσε τους Εσθονούς και έφυγε για τελικό η Βίκινγκουρ!

Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς, η Βίκινγκουρ συνέτριψε με 6-1 τη Λεβάντια Ταλίν και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Μεγάλες ανατροπές περιλάμβανε η πρώτη βραδιά Champions League για τη σεζόν 2022/23.

Λίγες ώρες μετά το 2-1 της Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες επί της Λα Φιορίτα, η Βίκινγκουρ διέλυσε με 6-1 τη Λεβάντια Ταλίν και έκλεισε θέση για τον τελικό της Παρασκευής (24/06).

Οι Εσθονοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Μπεγκλαρισβίλι, με τους Ισλανδούς να απαντούν άμεσα με τον ΜακΛάγκαν (10’) και να βρίσκουν άλλα δύο γκολ πριν την ανάπαυλα με τους Ίνγκασον (27’) και Σίγκουρντσον (45’).

Οι Χάνσεν (49’), Γκούντγιονσον (71’) και Μάγκνουσον (77’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Άρναρ Γκουνλάουγκσον, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι το Final Four του προκαταρκτικού γύρου του Champions League διεξάγεται στην έδρα της.

Λεβάντια και Λα Φιορίτα θα συνεχίσουν στο Europa Conference League, όπως και ο ηττημένος του τελικού ανάμεσα σε Βικινγκούρ και Ίντερ – με τον νικητή να παίζει με τη Μάλμε στον 1ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x