Euroleague

«Επιλέγω το 2013 και όχι το 2012»: Special αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Πρίντεζη

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Γιώργο Πρίντεζη. Προπονητές και συμπαίκτες μιλούν για τον θρύλο του Ολυμπιακού.

Δημοσίευσε αφιέρωμα στον Πρίντεζη η Ευρωλίγκα. Σε special video αποτυπώνεται η προσφορά του βετεράνου άσου.

Μέχρι πρότινος συμπαίκτες του (Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ), ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά φυσικά και ο Διόσκουρος του στους «ερυθρόλευκους», Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τη σπουδαία καριέρα του.

«Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα
», επεσήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης.



Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
-Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αυτήν την εποχή είναι δύσκολο να βρεις κάποιον παίκτη με 17 χρόνια σε ένα κλαμπ. Στον Ολυμπιακό είχαμε την τύχη να βρίσκεται εδώ από τα 16 του χρόνια. Δούλεψε, κέρδισε τίτλους και έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Έγινε ένας θρύλος της Ευρωλίγκας, ο αγαπημένος των φανς του Ολυμπιακού, όχι μόνο για τις επιτυχίες του αλλά κι επειδή είναι φίλαθλος της ομάδας από τα παιδικά του χρόνια. Η κίνηση των ποδιών και των χεριών του είναι ίσως η καλύτερη που έχω δει».

– Βασίλης Σπανούλης: «Κέρδισε το σεβασμό όλων σε αυτό το κλαμπ. Πέτυχε χάρη στη δουλειά του, τη φιλοσοφία και το ταλέντο του. Τον σέβεται όλη η Ευρώπη, είμαι περήφανος για αυτόν. Ξέρω πόσο πολύ έχει δουλέψει για να πετύχει».
-Κώστας Παπανικολάου: «Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Έχει βάλει το όνομα του κάτω από κάθε μεγάλο σουτ του Ολυμπιακού».
-Βαγγέλης Μάντζαρης: «Έγινε άνδρας εδώ, ένα από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρωλίγκα».
-Τόμας Γουόκαπ: «Είναι τρελό. Βλέπεις τα ρεκόρ και τους πόντους που έχει σημειώσει. Έπαιξα με έναν θρύλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x