Champions League

Ανατροπή στην ανατροπή για Μακάμπι Χάιφα - Με το ένα πόδι στους ομίλους η Μπενφίκα

Η Μακάμπι Χάιφα έκανε ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και με το 3-2 σημείωσε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League. Διπλό (0-2) της Μπενφίκα επί της Ντιναμό Κιέβου.

Ανατρεπτική Μακάμπι Χάιφα, «βλέπει» ομίλους η Μπενφίκα! Η ισραηλινή ομάδα επικράτησε 3-2 -και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή- υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα για τα playoffs του Champions League, την ίδια ώρα που εκείνη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου νίκησε 2-0 στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου.

Σε ό, τι αφορά το ματς της Χάιφα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με ωραία προσπάθεια του Πιερό από το ύψος της μικρής περιοχής. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 27' ο Κάταϊ έπιασε μακρινό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Πέσιτς και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Ακόμα ένα μακρινό τελείωμα, αυτή τη φορά από τον Κάνγκα στο 39', έφερε και το 1-2.







Παρόλα αυτά, στο δεύτερο μέρος είχαμε εκ νέου αλλαγή σκηνικού. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη στα σημεία, κάτι που αξιοποίησε με το δεύτερο τέρμα του Πιερό (51') και εκείνο του Σερί (61') για το 3-2.







Στο άλλο ματς των 22:00, η Μπενφίκα καθάρισε με την σουτάρα του Γκιλμπέρτο στο 9' και το ωραίο τελείωμα του Ράμος στο 37'. Σημαντική συμβολή στο αποτέλεσμα κι από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x