Στοίχημα

Ολοκληρώνει το θαύμα η «Φούρια Ρόχα»;

Προγνωστικά στοιχήματος για τον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Eurobasket 2022 έφτασε. Η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (21:30, ΕΡΤ1) στο Βερολίνο.

Στη stoiximan θα βρεις τις κορυφαίες αποδόσεις για το σπουδαίο ματς!

Οι Ισπανοί υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Σέρτζιο Σκαριόλο και έχοντας ένα άπειρο αντίστοιχα ρόστερ, με πολλούς rookies στη διοργάνωση, κατάφερε να κάνει ένα.. μίνι θαύμα και να βρεθεί στον τελικό. Μικρότερη σαφέστατα έκπληξη η παρουσία της Γαλλίας, που δεν ήταν καν στην τετράδα των φαβορί για κατάκτηση πριν την έναρξη του ευρωμπάσκετ, όμως ξέραμε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ.

Η “Φούρια Ρόχα” με τέσσερις παίκτες ουσιαστικά, αλλά και την πολύ βαριά φανέλα που διαθέτει, υπέταξε τη γηπεδούχο Γερμανία με σκορ 96-91. Τρομερός Λορέντζο Μπράουν με 29 πόντους, σταθεροί πρωταγωνιστές οι Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που πρόσθεσαν 16 και 13 πόντους αντίστοιχα. “Παρών” σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και ο Ρούντι Φερνάντεθ ο… τελευταίος των Μοϊκανών, από την τρομερή φουρνιά των Ισπανών των προηγούμενων ετών.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.



Η Γαλλία πήρε μια πολύ άνετη νίκη εναντίον της Πολωνίας στον ημιτελικό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλο. Επικράτησε με 95-54, με τη διαφορά να φτάνει σε δυσθεώρητα μεγέθη, ακόμα και στους 44 πόντους! Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιαμπουσέλε με 22 πόντους σε 23 λεπτά, από 10 πρόσθεσαν οι Έλι Οκόμπο και Εβάν Φουρνιέ.

Την Ισπανία είναι… απαγορευτικό να την υποτιμήσεις και να την ξεγράψεις, όμως οι Γάλλοι θα είναι υποψιασμένοι. Το συγκρότημα του Βενσάν Κολέ έδειξε έτοιμο για το χρυσό μετάλλιο, ξέρουμε ήδη ότι το υπάρχον ρόστερ είναι για μεγάλα πράγματα.

Είναι φαβορί στην αναμέτρηση και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Ποντάρουμε στη νίκη Γαλλίας με -2.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.82. Για την Ισπανία αποτελεί έτσι κι αλλιώς θαύμα η κατάκτηση ενός μεταλλίου στη φετινή διοργάνωση!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu