Τένις

Αλκαράθ: Προβλέπει κορυφαία τριάδα του μέλλοντος χωρίς Τσιτσιπά

Ο νο.1 τενίστας στον κόσμο Κάρλος Αλκαράθ έδωσε τη δική του εκτίμηση για την κορυφαία τριάδα του μέλλοντος, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Εκτός... νυμφώνος άφησε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε πρόβλεψή του για την κορυφαία τριάδα του μέλλοντος στο παγκόσμιο τένις ο Κάρλος Αλκαράθ!

Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας και νικητής του πρόσφατου US Open βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Σε συνέντευξη Τύπου για την τελική φάση του Davis Cup ρωτήθηκε για την κορυφαία τριάδα του μέλλοντος στο τένις, μετά την απόσυρση των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ που-αργά ή γρήγορα-θα ακολουθήσουν το δρόμο του Ρότζερ Φέντερερ και θα κρεμάσουν τη ρακέτα τους.

Στην απάντηση του δεν συμπεριέλαβε τον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας «ο Ζβέρεφ, ο Σίνερ κι εγώ». Με την δήλωση αυτή, θεωρεί πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορεί να «σπάσει» τον πόλο των τριών.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ, ανέφερε πως είναι απογοητευμένος που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει έστω και μία φορά στην καριέρα του, ενώ πρόσθεσε πως ο Ελβετός ήταν ένα δώρο για το τένις και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τον ευχαριστήσει για όσα έκανε στα court όλα αυτά τα χρόνια.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x