Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αποδείχθηκαν… φίδια όσα λέγονταν για Μουκουντί - Έχει βάθος φέτος η ΑΕΚ»

Για την εμφάνιση Μουκουντί, που διέψευσε με πανηγυρικό τρόπο σενάρια που αναπτύχθηκαν μέχρι να κάνει ντεμπούτο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για το βάθος της φετινής ΑΕΚ.

Στο απόλυτα ενθαρρυντικό ντεμπούτο του Αρόλντ Μουκουντί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η εμφάνιση του Καμερουνέζου (που έδειξε καλός και σε πράγματα που δεν αναμενόταν, όπως η προώθηση του παιχνιδιού από πίσω) απέδειξε ότι ήταν… φίδια όσα ακούγονταν ότι δεν κάνει στον Αλμέιδα.

Εξήγησε λοιπόν ότι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δεν προκύπτει κινητικότητα για ενίσχυση στα στόπερ (παρά τον τραυματισμό Τζαβέλλα), ενώ το ίδιο ισχύει προς το παρόν και για αριστερό μπακ.

Κατά τ’ άλλα υπογράμμισε ένα ακόμα θετικό συμπέρασμα από το ματς του Αγρινίου που έχει να κάνει με το βάθος της φετινής ΑΕΚ, η οποία (έχοντας νοκ-άουτ Τσούμπερ και Γιόνσον) έφερε από τον πάγκο Άμραμπατ, Μάνταλο και Γαλανόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x