Eurobasket

Πονίτκα: «Θα μιλάμε στα εγγόνια μας για την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2022»

Ο Ματέους Πονίτκα δήλωσε πως η 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ θα αποτελεί ιστορία που θα αναφέρουν στα εγγόνια του σε λίγα έτη, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει για πόσο καιρό ακόμα θα είναι μέλος της Εθνικής.

Η Πολωνία κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ και ο Ματέους Πονίτκα σε δηλώσεις του έβγαλε το αίσθημα υπερηφάνειας για το συγκεκριμένο κατόρθωμα και παράλληλα επισήμανε πως στο μέλλον θα αποτελεί ιστορία που θα μοιράζονται με τα εγγόνια τους.

«Πριν μερικά χρόνια βγήκαμε 8οι στον κόσμο και τώρα 4οι στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ελπίζω να είδαν τις νίκες μας παιδιά πίσω στην χώρα και να αγαπήσουν το μπάσκετ. Οι περισσότεροι θα λέμε αυτές τις ιστορίες στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Θα θυμόμαστε αυτό το τουρνουά για την υπόλοιπη ζωή μας. Είχα καλές και κακές στιγμές, αλλά ξέρω ότι τα έδωσα όλα».

Τέλος, μίλησε για το μέλλον του στην εθνική Πολωνίας, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοικτά σχετικά με τη συνέχεια.

«Θα δούμε τι θα γίνει, δεν ξέρω ακόμα. Δεν ξέρω για πόσα παιχνίδια ακόμα θα φοράω την φανέλα της ομάδας. Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο», ήταν τα λόγια του ηγέτη της Πολωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x