Ευρώπη

Απώλειες ύψους 31 εκατ. ευρώ για την μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης!

Μεγάλες περικοπές στα συμβόλαια αναμένονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα μόνο για πέρυσι μπήκε «μέσα» κατά 31 εκατ. ευρώ!

Τέλος τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «2playbook.com» το μπασκετικό τμήμα της «βασίλισσας» είχε τεράστιες απώλειες την περσινή σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη σεζόν 2021/22 οι απώλειες ανήλθαν στα 31 εκατ. ευρώ.

Το μπάτζετ της Ρεάλ για τη χρονιά που πέρασε ήταν ύψους 41 εκατ. ευρώ ή κατά 10,24 εκατ. ευρώ περισσότερα από εκείνο της σεζόν 2020/21.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν δει το φως το δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια το μπασκετικό τμήμα της «βασίλισσας» έχει απώλειες συνολικού ύψους 102,84 εκατ. ευρώ. Όπως είναι φυσικό, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένονται σημαντικές περικοπές στα συμβόλαια των παικτών.

Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι θα γίνει ένα «ψαλίδι» της τάξεως του 22% με στόχο να μειωθούν οι απώλειες στα 23,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 18 εκατ. ευρώ.

Πέρυσι, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ ηττήθηκε στους τελικούς της Ευρωλίγκας και του Κυπέλλου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x