Ελλάδα

Με Κατσικάρη, Μπουρούση, Χατζή το φιλικό των παλαιμάχων ΑΕΚ-Ιωνικού Νίκαιας

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αντιμετώπισαν τη Δευτέρα τους αντίστοιχους του Ιωνικού Νίκαιας στα Άνω Λιόσια, σε ματς που έδωσαν το «παρών» οι Φώτης Κατσικάρης, Νίκος Χατζής και Γιάννης Μπουρούσης.

Ένα διαφορετικό φιλικό διεξήχθη τη Δευτέρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ και του Ιωνικού Νίκαιας, ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο των δράσεων «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», που διοργανώνει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, με τη συνεργασία των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας «έλαμψε» δια της παρουσίας του ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης. Ο παλαίμαχος σέντερ, πρόεδρος αυτή τη στιγμή της νεοφώτιστης ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, Καρδίτσας, φόρεσε και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά μετά το 2006.

Μαζί του πάνω στο παρκέ βρέθηκαν ο, επίσης, πρώην αρχηγός της Ένωσης, Νίκος Χατζής και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης.

Στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν οι Λάκης Τσάβας και Νίκος Νεσιάδης και η Ενωση επικράτησε 105-85 των Νικαιωτών, που είχαν στον πάγκο τους τούς Βύρωνα Κρίθαρη και Θόδωρο Μπολάτογλου.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Κατσικάρης, Μπουρούσης, Χατζής, Παντελιάδης, Λανές, Αγιασωτέλης, Πανταζής, Ανδριόπουλος, Ελευθερίου, Τζίντζας, Αριδάς

Από πλευράς Ιωνικού αγωνίστηκαν οι Δρακόπουλος, Πετούγιας, Παρασκευόπουλος, Ιωακειμίδου, Νομικός, Αντωνίου, Τσεσμελής, Φιλίππου, Γκόρτσης, Δαλιάνης, Καλαφατάκης, Μπουγιούκος, Λαουτάρη, Μπουρβάνης, Στρατής

Ο Κατσικάρης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη φανέλα του Ιωνικού.

Παρόντες σοτ γήπεδο ήταν ο πρόεδρος του Ιωνικού, Αναστάσιος Αριστειδόπουλος, ο «Πατριάρχης» του «κιτρινόμαυρου» ρεπορτάζ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ, Μιχάλης Κυρίτσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΑ, Νίκος Μπαμπανικολός, ο εκπρόσωπος των φίλων καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας, ο ιστορικός φυσιοθεραπευτής, Νίκος Πανταζής, η δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου, ο εμβληματικός οπαδός, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο προπονητής ΡαφαήλΤερκεσίδης, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ευάγγελος Δερμανούτσος, και ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μανώλης Λεκάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x