Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει μέλλον το δίδυμο Αραούχο-Γκαρσία - Δεδομένο ότι θα πάρει άδεια το γήπεδο»

Για την εξαιρετική λειτουργία της επίθεσης της ΑΕΚ με Αραούχο-Γκαρσία, που θα κάνει συχνότατη τη χρησιμοποίησή τους ως δίδυμο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για το γήπεδο

Στην αγωνιστική πρόοδο που δείχνει η ΑΕΚ -αλλά και στην προσμονή που μεγαλώνει πλέον για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το πιο ενθαρρυντικό συμπέρασμα είναι πως η ομάδα γίνεται πιο δημιουργική και επικίνδυνη.

Στάθηκε, δε, στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε σε αυτό και η παρουσία των Αραούχο-Γκαρσία στην επίθεση, τονίζοντας ότι έχουν μέλλον ως δίδυμο και θα τους βλέπουμε συχνά μαζί στα παιχνίδια της «Ένωσης».

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της υπογειοποίησης, που κάνει ακόμα πιο όμορφη τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε ότι έχουν γίνει όλα όσα πρέπει (σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές) για να πάρει η «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» την άδεια λειτουργίας μετά τον τελευταίο έλεγχο που θα γίνει την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x