Πόλο

Νίκησε Γερμανία και πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου η Εθνική πόλο Νέων

Με άνεση, η Εθνική πόλο Νέων νίκησε 13-4 τη Γερμανία για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ποντγκόριτσα και πήρε τη δεύτερη θέση του γκρουπ.

Η Εθνική πόλο Νέων νίκησε άνετα 13-4 τη Γερμανία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μαυροβουνίου, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση του γκρουπ και πλέον θα παίξει στα χιαστί της επόμενης φάσης κόντρα στη Μάλτα την Τετάρτη, ώστε να διεκδικήσει την είσοδό της στα προημιτελικά κόντρα στην Κροατία.

Στο ματς με τη Γερμανία, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κυριάρχησε απόλυτα σε όλους τους τομείς από την αρχή μέχρι το τέλος, απέκτησε ένα μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και το αύξησε σταθερά μέχρι τη λήξη, έχοντας και πλουραλισμό στο σκοράρισμα.


Οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 3-2, 3-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος 1, Πούρος 2, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 2, Ηλιόπουλος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σπίτανκ, Γκρόσε, Πόρτιτς 1, Χόφμαν 1, Μαντσίνι, Κοβάτσι, Ρότερμουντ, Σέκουλιτς 2, Τζαέσκε, Ντικ, Τάουμπερτ, Ρεν, Ντορενχάους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x