Τένις

Το πρόγραμμα της Σάκκαρη για το WTA finals

Η Μαρία Σάκκαρη έχει δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα, ώστε να καταφέρει να παραμείνει μέσα στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης και να δώσει το «παρών» στο WTA finals.

Η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να παραμείνει στην έκτη θέση και δη στην πρώτη οκτάδα της WTA, ώστε να συμμετάσχει στα finals του Τέξας, 31 Οκτωβρίου–7 Νοεμβρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση, την έκτη, που της δίνει την πρόκριση στους τελικούς, όμως θα αγωνιστεί σε τρία τουρνουά μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ώστε να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να μην κινδυνεύσει να μείνει εκτός των τελικών.

Στις 26/9–1/10, η 27χρονη σταρ θα αγωνιστεί στο χωμάτινο 250άρι τουρνουά της Πάρμα.

Αμέσως μετά, 3/10–9/10, θα ταξιδέψει στην Τσεχία για το 500άρι τουρνουά της Οστράβα, όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό.

Τελευταίο προγραμματισμένο τουρνουά για τη Σάκκαρη μέσα στο έτος είναι το 1000άρι της Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, 17/10–23/10.

Αν μετά από όλα αυτά η Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στο WTA Finals, τότε θα μεταβεί στις ΗΠΑ για τα ματς της τελικής οκτάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x